arrowsVeldhovense Sport -en cultuurweken

Wegens de succesvolle edities van afgelopen jaren heeft de gemeente Veldhoven samen met Veldhoven Skillz besloten om wederom deel te nemen aan de Nationale Sportweek 2024. De Nationale Sportweek vindt plaats van vrijdag 20 september tot en met zondag 29 september 2024. De Nationale Sportweek wordt ook dit jaar weer in Veldhoven gecombineerd met cultuur.

We noemen het in Veldhoven daarom de Veldhovense sport- en cultuurweek!

Waarom Sport- en Cultuurweek in Veldhoven?

De Nationale Sport- en Cultuurweek is een landelijk evenement dat een week lang sport en cultuur in de etalage zet en laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten, bewegen en cultuur zijn. We organiseren de Sport- en Cultuurweek natuurlijk niet voor niets in Veldhoven. We doen dit omdat we het lokale sport- en cultuuraanbod op de kaart willen zetten, zodat we mensen kunnen ‘verleiden’ tot deelname aan wat Veldhoven Skillz te bieden heeft.

Sport- en cultuurmarkt, zaterdag 21 september 2024

De markt zal plaatsvinden op zaterdag 21 september 2024 van 12.00 tot 16.00 uur in het Citycentrum (plein Meiveld en andere pleinen in het City Centrum) van Veldhoven, als aftrap van de Veldhovense Sport- en Cultuurweek. Een middag voor jong en oud met verschillende demonstraties en workshops. Met om 13.00 uur de officiële lancering van Veldhoven Skillz!

Tot dan!

arrowsDiscover your talent!

figuur10 figuur11 figuur12 figuur13

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze workshops.